Sploder

Sploder

Maak je eigen games en deel ze online

Sploder is een webapplicatie waarmee je jouw eigen videogames creëert. Heb je dus genoeg van alle spellen die er op de markt zijn? Voortaan bepaal je zelf hoe je games er uit moeten zien. Met Sploder maak je een platformspel, een 3d-schietspel of een shoot-em-up. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ruim aanbod
  • Test je eigen spel

TEGEN

  • Hoofdrolspeler niet te wijzigen
Meer

Uitmuntend
8

Sploder is een webapplicatie waarmee je jouw eigen videogames creëert. Heb je dus genoeg van alle spellen die er op de markt zijn? Voortaan bepaal je zelf hoe je games er uit moeten zien. Met Sploder maak je een platformspel, een 3d-schietspel of een shoot-em-up.

Je begint met een scherm waar alleen je hoofdrolspeler (poppetje of ruimteschip) in staat. Kies in de verschillende menu's hoe de wereld er uit moet zien. Het aanbod is ruim, dus je gaat flink los met het opvullen van de spelwereld. Wil je weten hoe je game speelt, dan klik je op test en Sploder laadt je spel. Ben je tevreden met het eindresultaat, dan upload je jouw creatie en iedereen speelt jouw spel.

Je past de uiterlijke kenmerken van je poppetje of je ruimteschip niet aan. Ook het uiterlijk van de andere elementen zijn van tevoren bepaald. Maar door het eerder genoemde ruime aanbod verveelt Sploder eigenlijk nooit. Kijk maar eens naar de talrijke variaties in de games die andere gebruikers hebben gemaakt.

Sploder is een vermakelijke web applicatie waarmee je zelf games creëert. Het werkt eenvoudig en de keuze is enorm, dus voor je het weet speel je jouw eigen topcreatie!

Sploder

Naar de site

Sploder